Om oss

På Playpilot samlar vi allt innehåll från de svenska play- och streamingtjänsterna under ett och samma tak, så du slipper leta runt så mycket för att hitta något bra att titta på. Tanken bakom tjänsten är enkel. Vi vill hjälpa dig som tittare, både att hitta och hålla koll på alla serier, program och filmer du tycker om, oavsett om de råkar ligga på Netflix, SVT Play eller Youtube.

Utöver att varje dag lägga in nya titlar uppdaterar vi även de senaste avsnitten från alla gratis- tjänster (med undantag för barnprogrammen). Använd hjärtat för att favoritmarkera de serier och program du tycker om så håller vi dig uppdaterad när nya avsnitt släpps. Favoritfunktionen fungerar både för att bygga upp din egen dagliga videofeed enligt ovan samt för att ge dig snabb tillgång till alla filmer och serier du favoritmarkerat.

Vi jobbar kontinuerligt för att förbättra Playpilot och har alltid dig som användare i fokus. Så har du spännande idéer kring vad vi kan göra bättre får du gärna höra av dig på info@playpilot.com.

Cheers!

/Playpilot-teamet

Kontakt

Playpilot AB
Ferkens gränd 3
111 30 Stockholm
info@playpilot.com